Om os

Sankt Annæ Erstatningsadvokater

Sankt Annæ Erstatningsadvokater er etableret i 2022 og består af nogle af landets mest erfarne og engagerede advokater med speciale i sager om personskadeerstatning.

Vi har møderet for både landsret og Højesteret og har igennem en årrække været med til at påvirke retstilstanden i Danmark til fordel for de skadelidte.

Vi går meget op i at formidle det ofte svære stof til vores kunder på en naturlig og forståelig måde, så man som skadelidt hele tiden har en forståelse af, hvordan sagen går.

Vi er resultatorienterede. Et godt forlig er i mange situationer en bedre løsning end en langvarig retssag. Vores mangeårige erfaring og viden gør, at vi kan sikre dig den direkte vej til det bedst mulige resultat.

Søren H. M. Larsen

Søren H. M. Larsen

Søren er født i 1969 i Århus og blev cand. jur. fra Århus Universitet i 1995. Han fik advokatbeskikkelse i 1998 og møderet for Højesteret i 2007. Søren har i perioden 2004 -2021 været partner i advokatfirmaet Grove & Partnere og er medstifter af Sankt Annæ Erstatningsadvokater.

Søren har i mere end 25 år beskæftiget sig med erstatnings- og forsikringsret samt pensionsforsikringer og har opnået stor viden indenfor disse problemstillinger. og gennemført mange retssager omhandlende personskade.

Søren er rådgiver for flere landsdækkende foreninger, herunder patientforeninger.

Søren er medlem af FEF (advokaternes Faggruppe for Erstatnings- og Forsikringsret), af Foreningen af Procedureadvokater, samt af PEOPIL (Pan European Organisation of Injury Lawyers) og AIDA (Association Internationale de Droit des Assurance).

Lasse Dalberg

Lasse Dalberg

Lasse er født i 1971 og blev cand.jur. fra Århus Universitet i 1996. Han fik sin advokatbeskikkelse i 1999 og møderet for Højesteret i 2011. Lasse har i perioden 2004 – 2021 været partner i advokatfirmaet Grove & Partnere, hvorefter han i 2022 var med til at etablere Sank Annæ Erstatningsadvokater.

Lasse har igennem 25 år beskæftiget sig med erstatnings- og forsikringsretslige sager og har opnået en stor viden og erfaring indenfor disse områder.

Lasse fungerer som rådgiver og underviser for flere landsdækkende patientforeninger, herunder Hjernerystelsesforeningen.

Lasse er medlem af advokaternes Faggruppe for Erstatnings- og Forsikringsret, Foreningen af Erstatningsretsadvokater, samt PEOPIL (Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers).

Sara Raasø Jakob Andersen

Sara Raasø Jakob Andersen

Sara er kontorets sekretær og administrative tovholder.

Sara har tidligere arbejdet hos Østre Landsret, Holbæk Kommune og Sø- og Handelsretten.

Saras arbejde består blandt andet i sagsbehandling i erstatnings- og forsikringssager, herunder forberedelse af retssager og generel kvalitetssikring.

Herudover varetager Sara en række af kontorets administrative funktioner.

Medlemmer af følgende organisationer

aida             fef - Foreningen for Erstatnings- og Forsikringsret