erstatning ved trafikulykker

Erstatning ved trafikulykker

Er du kommet til skade i en trafikulykke, vil du stort set altid have krav på erstatning, uanset at du selv er skyld i ulykken.

erstatning ved trafikulykker

Er du kommet til skade i en trafikulykke som involverer en bil, en motorcykel eller en knallert, vil du stort set altid have krav på erstatning, uanset at du selv er skyld i ulykken. Hvis skadelidte har udvist meget grov uagtsomhed, kan der blive tale om, at erstatningen nedsættes med typisk 1/3. Helt undtagelsesvist kan erstatningen bortfalde.

Hvis der ikke er et motorkøretøj involveret i ulykken, afgøres spørgsmålet om ret til erstatning ud fra, hvem der var skyld i ulykken.

Der kan rejses erstatningskrav overfor en særlig fond, såfremt en trafikulykke er forårsaget af en flugtbillist eller i øvrigt af et uidentificeret køretøj.

Erstatning efter trafikulykke

Hvis du er kommet til skade i en trafikulykke, bør det afklares, om du har krav på erstatning.

Der er nemlig i mange tilfælde mulighed for erstatning efter en trafikulykke.

Hvis du er i tvivl om, hvad du har krav på, bør du søge professionel hjælp fra en erfaren erstatningsadvokat. Det kan være både dyrt og tidskrævende at vælge de forkerte løsninger.

Vi anbefaler derfor, at du kontakter os direkte pr. telefon eller via formularen. Desuden henviser vi til vores generelle anbefalinger samt mere udførlige beskrivelser af en række af de største sagsområder, vi som erfarne trafikulykke advokater arbejder med.

Få en gratis vurdering af din erstatningssag

Forklar kort hvad det drejer sig om, så kan vi vurdere dine muligheder. Du er også altid velkommen til at ringe på tlf. +45 5150 6087

"*" indikerer påkrævede felter

GDPR*

Læs mere om...

Generelt anbefaler vi, at du som det første rådfører dig med os. Desuden bør du læse vores praktiske råd, som bl.a. beskriver den bevissikring, du selv kan foretage.

Sagsforløb


Du kan læse nærmere om sagsforløbet i en typisk erstatningssag her.

Læs mere »

Kompensation


Du har typisk krav på kompensation fra din egen forsikring, også selvom du modtager erstatning.

Læs mere »

Praktiske råd


Læs vores råd om bl.a. dokumentation, bevissikring og dækning igennem helbredsforsikring.

Læs mere »